Zilveren Kruis

Als lid van ACN krijgt u korting op de zorgverzekering van Zilveren Kruis!

Alles telt mee als het om je gezondheid gaat
Een goed begin is het halve werk. Zo denken wij ook over onze verzekeringen. We begrijpen heel goed dat het kiezen van de juiste verzekering niet makkelijk is. Daarom zijn wij er voor je. Hoe gaat het thuis? Hoe gaat het op je werk? Maar belangrijker nog: hoe zit je er volgend jaar bij? Alles telt mee als het om je gezondheid gaat.

Met onze hulp kies jij de zorgverzekering die bij jou past.
Kies een basisverzekering en vul deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je zelf. 

Zo ziet jouw collectieve zorgverzekering eruit.
Air Cargo Netherlands heeft goede afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Daarom krijg je een aantrekkelijke korting op jouw premie. En dat niet alleen: de korting geldt ook voor je gezinsleden. Dat is nog eens mooi meegenomen. Hieronder vind je direct jouw korting terug.
–  3,5% korting op de basisverzekering
–  10% korting op de aanvullende verzekering
–  10% korting op de tandartsverzekering

Je bent goed verzekerd met Zilveren Kruis.
Jouw zorgkosten terugvragen?

 • Je regelt het makkelijk via de Zilveren Kruis app of Mijn Zilveren Kruis.
 • Op zoek naar medisch advies? Via de Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen.
 • Gezonder leven? Maak kennis met Actify, onze vitaliteitscoach als het om jouw gezondheid gaat.
 • Toch wat extra hulp nodig? Onze Zorgcoach helpt je bij het aanvragen en regelen van jouw zorg.

We zetten jouw voordelen nog eens op een rij.

 • Een verzekering die past bij jouw wensen.
 • Een aantrekkelijke korting op je premie.
 • De aanvullende verzekering speciaal gericht op medewerkers in de bouwsector.

Vragen? We helpen je graag.
We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Heb je nog vragen? Op www.zilverenkruis.nl kun je alles nog eens rustig nalezen en de premie berekenen met behulp van contractnummer 207076788. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via 071-7510052. We helpen je graag.

Enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis?
Via www.zilverenkruis.nl kies je met onze hulp makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2021 bij ons aan, dan regelen wij het voor je en zeggen je oude verzekering op.

Klik hier voor de maandpremies 2022
Klik hier voor de Voorwaarden-Basis-Budget-Zeker-Exclusief 2022
Klik hier voor de veranderingen polisvoorwaarden
Klik hier voor de vergoedingenwijzer

ACN-ledenvoordeel: gemiddelde besparing van € 65,- per maand bij AURiX

AURiX is in maart 2021 lid geworden van ACN en uw inkooppartner op het gebied van het leasen van personenauto’s en bussen. Leden van ACN profiteren van gunstigere condities (lagere prijs en betere voorwaarden).

 1. AURiX helpt ACN-leden bij het maken van de beste keuze bij het aanschaffen van een leaseauto en/of bus.
 2. AURiX is geen leasemaatschappij, maar een onafhankelijk adviseur/bemiddelaar bij het contracteren van leaseauto’s. AURiX is het grootste inkoopcollectief voor leaseauto’s in Nederland. Ruim 250 bedrijven kopen hun leaseauto’s in via AURiX. Hierdoor krijgt u lagere leasetarieven én betere voorwaarden. AURiX heeft volumekortingen bedongen bij zowel leasemaatschappijen als importeurs en dealers.
 3. Indien een lid van ACN een leaseauto zoekt zorgt AURiX voor de beste deal. Het lid geeft aan welke auto zij willen leasen (middels een dealer offerte of een online configuratie van de website van het betreffende merk), geeft door hoe lang ze de auto willen rijden (bv 48 mnd) en hoeveel km per jaar  wordt verwacht  dat de auto gaat rijden (bv 30.000 km/jr.) AURiX verzorgt binnen 48 uur minstens 3 offertes, tegen gelijke voorwaarden en laat zien welke leasemaatschappij het beste aanbod heeft.
 4. Naast hele scherpe tarieven is er nog een reden om gebruik te maken van de inkoopkracht van AURiX. Zij hebben de Algemene Voorwaarden (condities) van de leasemaatschappijen verbeterd. Te denken valt aan:
  1. Meer- minder kilometers worden verrekend tegen hetzelfde tarief;
  2. Een raster  dat vooraf volledige transparantie biedt bij contractafwijkingen (looptijd en/of kilometrage). Dus geen verassingen meer gedurende de looptijd van het contract.
  3. Bij schades aan het eind van de looptijd wordt alleen het eigen risico doorbelast in plaats van de volledige reparatie kosten
  4. Boetevrij voortijdig inleveren van leaseauto’s als medewerkers bijv. uit dienst gaan.
 1. Samengevat is het voordeel voor ACN-leden:
  1. Goedkoper: Scherpere leasetarieven door mee te liften op het inkoopvoordeel van AURiX en het ACN-collectief, met een gemiddelde besparing van € 65 per auto per maand.
  2. Betere voorwaarden
  3. Gemakkelijker: Ondersteuning bij het besteltraject door één vast aanspreekpunt.

AURiX wil ACN-leden een gratis benchmark aanbieden m.b.t. inkoopbeleid leaseauto’s en leaseregeling.

Klik hier voor de website van Aurix

ACN-ledenvoordeel: tot 30% korting bij Renault Nieuwendijk

Begin 2015 zijn ACN en Renault Nieuwendijk een samenwerking gestart. Als lid van ACN profiteert u van een hoge collectieve korting op uw zakelijke aankoop of lease van een Renault personen- of bedrijfswagen. Deze kortingen lopen op tot 15% voor personenwagens en zelfs 30% voor bedrijfswagens.

Renault Nieuwendijk is met diverse vestigingen in de regio Schiphol-Haarlemmermeer, een begrip in de regionale mobiliteitsbranche.

Klik hier voor de informatiebrief ACN-leden