ZooLogistics B.V. tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden

Home-Digitaal vooraanmelden, Nieuwsbrief-ZooLogistics B.V. tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden

ZooLogistics B.V. tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden


ZooLogistics B.V.
Daan Raateland: “ZooLogistics is gewend om vaak zeer complexe zendingen zo soepel mogelijk langs alle partijen in de luchtvrachtketen te loodsen. Denk daarbij aan de Douane, NVWA, PD, afhandelaren en natuurlijk de luchtvaartmaatschappijen. Allemaal hebben ze hun eigen procedures waar wij rekening mee moeten houden. Daarbij maken we graag gebruik van geboden innovaties die tijdwinst opleveren voor onze klanten. De digitalisering van de processen in de luchtvrachtketen is dan ook een noodzakelijke evolutie die wij omarmen. Zo blijft de Schiphol Cargo Community een moderne, goed georganiseerde partner voor internationale luchtvracht.”

Marc Verhaart tekent de Best Effort verklaring voor ZooLogistics B.V.

De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

 

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.

Door |2022-04-08T09:50:39+02:00mei 7th, 2021|Digitaal vooraanmelden, Nieuwsbrief|

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant