Vanaf week 26 (maandag 27-06-22) start BAM Infra met wegwerkzaamheden aan de Anchoragelaan. Menzies zal tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven via de Reykjavikweg. Per vervoerscategorie staat hieronder beschreven op welke manier Menzies te bereiken is.

Bestaande bushaltes:
• De bushaltes Shannonweg en Ganderweg in de richting van eindhalte Anchoragelaan worden (tijdelijk) opgeheven.
• De bushaltes Shannonweg en Ganderweg in de richting van P30/Schiphol Plaza zijn wel beschikbaar. Tijdelijke bushalte (richting Schiphol Plaza > Anchoragelaan)
• Er wordt op de Anchoragelaan, parallel aan de Shannonweg (zie plaatje), een tijdelijke bushalte gerealiseerd. Medewerkers en bezoekers voor Menzies kunnen hier uitstappen.

Fietsers:
Fietsers kunnen het beste oversteken t.h.v. de hoofdingang van het Columbus gebouw en het laatste stukje te voet afleggen.

Gemotoriseerd verkeer – Fase 1 week 26:
Menzies is via een omleiding bereikbaar voor alle motorvoertuigen. Vanaf de Folkstoneweg, niet linksaf (= afgesloten), maar rechtsaf slaan. Vervolgens de Reykjavikweg volledig uitrijden tot voorbij Yusen Logistics en dan linksaf slaan de noordelijk rijbaan van de Anchoragelaan op.

Gemotoriseerd verkeer – Fase 2 weken 27 en 28:
Menzies is via een omleiding bereikbaar voor alle motorvoertuigen. Vanaf de Folkstoneweg, niet linksaf (= afgesloten), maar rechtsaf slaan. Vervolgens de Reykjavikweg op en dan de Prestwickweg
of Ganderweg inslaan. P80 parkeerplaats blijft geopend. P80 parkeerplaats blijft 24/7 toegankelijk voor iedereen. Wel moet men bij het verlaten van P80 de Reykjavikweg volledig doorrijden om bij het laatste kruispunt t.h.v. Yusen Logistics de Anchoragelaan Noord op te draaien. De noordelijke Anchoragelaan blijft te alle tijden geopend voor al het verkeer. Wel wordt er hier en daar tegengesteld verkeer ingericht. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.