Pilot uitbreiding met Menzies & dnata
De extra uitbreiding van de Pilot is nu al succesvol te noemen met goed gevulde wagens en zelfs bij dnata gaan we al weer naar 3 deuren ipv 1 zoals bij de start. Nog even ter verduidelijking, Bos Logistics is toegevoegd om aanleveringen te doen bij Menzies en Transportbedrijf R. Nagel rijdt de vracht uit naar dnata. Hiermee zitten we al bijna op dezelfde resultaten als met Middelkoop bij Swissport/WFS.

Portal status bij Aircargobook
De portal gaat begin mei live en zal door Rhenus, VCK & DHL getest worden. Natuurlijk sluiten ook Middelkoop, Bos Logistics & Transportbedrijf R. Nagel aan in combinatie met Swissport, WFS & Menzies. Met dnata zijn we druk bezig om te kijken wanneer ook zij mee kunnen doen. Eind juni is nu de planning dat we live kunnen voor het groter geheel en wij zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Stand van zaken met betrekking Ground Handlers en uitbreiding Milkrun Import
Nav de mailing in februari is er een inventarisatie gedaan onder de ground handlers en heeft iedereen enthousiast gereageerd op het uitbreiden van de Milkrun import. Dat kan dus Milkrun heten,  maar sommige ground handlers hebben ook eigen concepten (andere naam) maar hetzelfde idee. Het gaat om het uitleveren van de import vracht op Schiphol om zo beter gecontroleerde supply chains te realiseren. Als je als expediteur geïnteresseerd bent voor meer informatie en de mogelijkheden neem dan contact op met je accountmanager.

Als extra aanvulling wordt er momenteel ook een afstudeerproject gedaan door Wouter Vedder (student HvA) om de voordelen van het Milkrun concept verder te onderzoeken. Later meer.

Next step:
Test resultaten afwachten van de portal.

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met op met Dimitri Brink, Milkrun Export (SCMP project)