Op 12 mei opende Unique uitzendbureau haar deuren op Schiphol. Unique was al actief op Schiphol, maar heeft hier vanaf nu een eigen, fysieke vestiging. Het Unique-team op Schiphol, onder leiding van vestigingsmanager Daniëlle Guitoneau, richt zich op carrière-en ontwikkeladvies voor wie een baan zoekt op Schiphol of in de regio daaromheen. Ook kunnen opdrachtgevers terecht voor hr-advies.

Op de Unique Schiphol-vestiging kunnen kandidaten terecht voor diverse functies, bijvoorbeeld in de beveiliging of als platform- of bagagemedewerker. Ook voor logistieke en (logistiek) administratieve functies MBO+ kunnen mensen bij de vestiging binnenlopen . Opdrachtgevers van Unique zijn daar onder andere I-SEC, Transavia en Aviapartner.

De opening op Schiphol is er een uit een reeks van dertien nieuwe vestigingen die dit jaar door heel Nederland geopend worden. Met de opvallende keuze voor fysieke vestigingen in een gedigitaliseerde maatschappij wil Unique talent en opdrachtgevers optimaal bedienen. Daniëlle, vestigingsmanager Schiphol:

“Deze fysieke vestiging biedt een stukje extra zichtbaarheid, zodat mensen in die omgeving ons snel en makkelijk weten te vinden. Voor kandidaten is het prettig om te weten dat de deur altijd voor ze openstaat, op het moment dat ze een baan zoeken én zeker ook daarna. Dat vinden we belangrijk bij goed werkgeverschap. Ook voor opdrachtgevers is het prettig om persoonlijk contact te hebben over hun vragen op hr-vlak.”

Ook kan Unique zo haar visie tot leven brengen: ‘Verder komen begint met verder kijken’. Face-to-face-gesprekken op de vestiging helpen daarbij, want ze zijn een waardevolle informatiebron om de unieke talenten, skills en dromen van iemand te ontdekken.

Wie een (nieuwe) baan zoekt, is van harte welkom bij de vestiging.  Unique zoekt mee naar die ene baan die net zo uniek is als jij.

Klik hier voor de website van Unique