Het Sectorfonds Luchtvaart heeft subsidiegeld beschikbaar om medewerkers in de luchtvaartsector met maximaal een mbo 2-diploma (mbo 2, mbo 1 of niet-gediplomeerd) een boost te geven in de ontwikkeling van hun beroeps- en/of basisvaardigheden.

Voor jou als werkgever is dit aantrekkelijk, omdat jouw medewerkers kosteloos kunnen deelnemen aan een van onderstaande trainingen. Daarnaast komt jouw organisatie in aanmerking voor een tegemoetkoming van €12,95 voor ieder lesuur, gevolgd in werktijd.

Een aantal bedrijven binnen onze community zijn voornemens gebruik te maken van deze subsidie of maken er al gebruik van.

“Wij willen graag gebruik gaan maken van de subsidie om onze medewerkers extra ondersteuning te geven bij hun basisvaardigheden. Wij hebben een aantal medewerkers in dienst die nog geen Nederlands spreken en wij willen deze groep medewerkers vanaf januari volgend jaar laten starten met een incompany training Nederlands les”, aldus Yvette Barbiers, HR Business Partner bij Aramex.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, ook in deze crisistijd. Om dat mogelijk te maken, maken we graag gebruik van deze subsidieregeling“, aldus Dorien Buijs, Learning and Development Officer bij KLM Catering Services.

Lees hier verder