De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol gaan vanaf januari 2021 werken met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.


Hoektrans B.V.

Rick Gladon: “Voor alle partijen in de export afhandeling op Schiphol zal deze procedure van aanleveren een aanwinst zijn, waarmee lange wachttijden verleden tijd zullen zijn.”

Rick Gladon tekent de Best Effort verklaring voor Hoektrans B.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hellmann Worldwide Logistics B.V. 
Remko Boogaard: “Het belang van het digitaal vooraanmelden voor exportzendingen hebben wij als Hellmann al vanaf de eerste dag omarmt en zullen dit met het hernieuwde initiatief wederom doen. Het is voor de industrie van belang dat wij samen blijven werken aan de verbetering van de algemene doorlooptijden van ons luchtvrachtproduct. Export vracht moet pas naar de volgende schakel in de keten verstuurd worden als de afhandelaren die nodig hebben voor de opbouw van de vracht namens hun afnemers (de luchtvaartmaatschappijen). Noem het een, “ready to build availability” waarbij de afhandelaren als onderdeel van de langgerekte luchtvracht keten als ketenregisseur gaan optreden op basis waarvan zij een uitgekiende resources planning kunnen garanderen en de daluren maximaal kunnen gebruiken en zo spreiding van het aanbod kunnen afdwingen.”

Remko Boogaard tekent de Best Effort verklaring voor Hellmann Worldwide Logistics B.V.

 

 

 

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.