De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

Standby Logistics
Mario de Lagh: “Op onze luchthaven Schiphol zijn de goederenstromen en de logistieke “uitdagingen”,  in combinatie met diverse aspecten rondom regelgeving en security, aanzienlijk groot. De Best Effort deelnemers richten zich op de urgentie en efficiency om dit te verbeteren en te vereenvoudigen door middel van automatiserings- en overige logistieke oplossingen aan te brengen. Wij maken graag deel uit van deze optimalisering voor de gehele community en wij hopen dat veel belanghebbenden zich zullen aansluiten om verbeteringen blijvend te continueren.”

Mario de Lagh tekent de Best Effort verklaring voor Standby Logistics

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.