NNR Global Logistics Netherlands BV tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden

Home-Digitaal vooraanmelden, Nieuwsbrief-NNR Global Logistics Netherlands BV tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden

NNR Global Logistics Netherlands BV tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden


NNR Global Logistics Netherlands BV
Thomas Egbers, Executive Vice President NNR: “Bij NNR Global Logistics Netherlands BV zijn wij gewend om vaak zeer complexe zendingen zo soepel mogelijk langs alle partijen in onze lastige keten te loodsen. Daarbij maken we graag gebruik van geboden innovaties die tijdwinst opleveren voor onze klanten, medewerkers en andere ketenpartijen.

De digitalisering van de processen in de luchtvrachtketen is een noodzakelijke evolutie, waaraan wij NNR deelnemen want alleen zo blijft de Schiphol Cargo Community een moderne, goed georganiseerde partner voor internationale luchtvracht die de concurrentie aan kan met de omliggende luchthavens als Brussels, Frankfurt en Parijs!

Binnen NNR heeft Mark Thijssen, Research Intern, een leading role gespeeld door dit zowel intern alsmede extern voor ons te realiseren.”

Thomas Egbers en Mark Thijssen met de getekende Best Effort verklaring voor NNR

De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.

Door |2022-04-08T09:50:39+02:00mei 11th, 2021|Digitaal vooraanmelden, Nieuwsbrief|

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant