Nippon Gases, onderdeel van Nippon Sanso Holdings Corporation*, is één van de vier grootste gasbedrijven in Europa, gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van industriële, speciale en elektronische gassen alsook aanverwant materiaal, installaties en technologieën.

Daarnaast zijn ze in Nederland de grootste droogijsproducent en dat dankzij hun droogijsfabriek in Dordrecht. Hoewel de 2.950 werknemers, waarvan 350 in de Benelux & Frankrijk, verdeeld zijn over 13 verschillende landen, hebben ze samen één doel, namelijk: ‘Het leven beter maken met behulp van gastechnologie’. Samen zetten ze alles in het werk om hun klanten kwalitatieve producten, leveringszekerheid en een goede service te bieden. Hierbij laten ze zich voortdurend leiden door hun principes, namelijk veiligheid, compliance, duurzaamheid, people excellence en customer focus.

Hoe ze dit alles voor elkaar krijgen? Omdat ze ‘The Gas Professionals’ zijn.

*Nippon Sanso Holdings Corporation bestaat uit het Japanse Taiyo Nippon Sanso, het Amerikaanse Matheson Tri-gas Groep, het Europese Nippon Gases, de Thermos Business Groep en enkele kleinere ondernemingen in Azië en Oceanië.

Klik hier voor de website van Nippon Gases Netherlands BV