ACN Nieuwjaarsparty 2016

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de  ACN Nieuwjaarsparty op 12 januari 2016!

De party begint om 17.30 uur in het Claus Event Center te Hoofddorp.

We zijn met het team van het Claus Event Center alweer een onvergetelijke avond aan het organiseren en we vertrouwen erop dat het een geweldige avond wordt.

Management meeting

De management meeting zal plaatsvinden in het Courtyard Marriott, naast het Claus Event Center, en begint om 16.30 uur, ontvangst 16.00 uur (programma en uitnodiging volgen).

IMG_5846

Entreebewijs

De party is toegankelijk voor alle leden van ACN en voor een beperkt aantal speciale gasten die wij persoonlijk zullen uitnodigen.

Alle leden van ACN en de sponsors van de party krijgen één of meer toegangskaarten gratis:

• Leden van ACN ontvangen 2 gratis kaarten standaard, 4 gratis kaarten bij jaarcontributie van 4.000,= euro en 8 gratis kaarten bij 8.000,= euro.

• Extra toegangskaarten zijn voor leden te koop voor 60,= euro per stuk (excl. BTW).

Spreekt u intern even af wie er komen? U kunt dan alle personen in één keer aanmelden.

Slapen in Courtyard Marriott op loopafstand van Claus Event Center?

De speciale hotelkamerprijs voor onze gasten bedraagt €139,00 per kamer, per nacht. Deze prijs is inclusief BTW en een uitgebreid ontbijt en exclusief 6% toeristenbelasting / administratiekosten.

Om een reservering te kunnen maken bij het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel, voor het speciale ACN tarief, kunt u hier klikken.

Aan de linkerzijde van de pagina (in het groene vlak) kunt u de specificaties van uw verblijf invoeren (datum, aantal kamers en personen).Voer daarbij in ‘Corporate/promotional code’ de code ‘KV6’ in om van het speciale tarief gebruik te kunnen maken.

Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met afdeling reserveringen van het Courtyard by Marriott Hotel via telefoon: 023 – 556 90 01 of e-mail: courtyard@claus.nl.