MBO College Airport in Hoofddorp is al ruim 28 jaar dé vakschool voor opleidingen gericht op Airport & Logistic Services, Aviation Technology en Travel & Hospitality. Met onze rijke historie binnen de sectoren Luchthaven en Toerisme die teruggaat in de tijd tot 1936 (juridische voorgangers Anthony Fokkerschool en het Nederlands Luchtvaartcollege) kennen wij de luchthaven en de aanwezige bedrijven en hun werkaanbod als geen ander.

De luchthaven is een internationale en dynamische 24/7-economie. Wij werken al sinds jaar en dag samen met de vele bedrijven in de luchtvaart, op de luchthaven en in de hotels. Houd jij van uitdagingen in vliegtuigtechniek, facility services, airportsecurity, toerisme of de logistiek? Dan ben jij bij ons op de juiste plek.

Sinds 2019 heeft MBO College Airport een eigen balie op Amsterdam Schiphol Airport (Vertrekhal 3), inclusief een eigen kantoor. Hierdoor zijn we direct bereikbaar voor bedrijven op Schiphol als ook voor de vele honderden studenten die daar elke dag voor of achter de douane stage lopen. Verder werken we nauw samen met Luchtvaart Community Schiphol, een bedrijfsnetwerk dat nog een extra link vormt met het bedrijfsleven op Schiphol.

Lees hier verder