Air Cargo Netherlands, MBO College Airport en Luchtvaart Community Schiphol nodigen je graag uit voor de learning journey waarin we willen kijken hoe we met elkaar, bedrijven en onderwijs, de logistiek medewerker toekomstbestendig maken.

Een eerdere sessie heeft plaatsgevonden op 20 september 2022. We hebben met het onderwijs en bedrijven gekeken ervaringen en knelpunten uitgewisseld, waaronder: bieden we onze medewerkers wel genoeg carrièrekansen? Gaan we harder werken of slimmer? Hoe kunnen we veranderprocessen initiëren? Wat is er nodig om medewerkers te behouden voor onze organisatie?

Aanknopingspunten genoeg voor een vervolgsessie waarin we concrete initiatieven willen ontwikkelen om de medewerker van de toekomst op te leiden en te begeleiden. Die medewerker zit misschien nu op school, is werkzoekend of is al werkzaam in jouw bedrijf….

Wil je een collega meenemen of deze uitnodiging doorsturen, dan stellen we dat heel erg op prijs.

Mocht je niet kunnen maar wel op de hoogte willen blijven, dan horen we dat ook graag.

Doe je mee, meld je dan aan via deze aanmeldlink

DATUM:             Maandag 14 november 2022

TIJD:                    14.30 – 16.00 uur

LOCATIE:            De Logistieke Vakschool, Diamantlaan 29, Hoofddorp, goed bereikbaar via OV. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren in de parkeergarage naast het gebouw.