Freshport gaat na de overname van vier jaar geleden nu verder onder de naam Customs Support Fresh. Het operationele email adres is vanaf nu fresh-schiphol@customssupport.com

Persbericht:
“Customs Support, de neutrale en dynamische partner voor douanezaken in Europa en Freshport intensiveren hun samenwerking na vier jaar nog verder. Customs Support heeft een sterke reputatie en staat voor kennis, snelheid, efficiënte en digitale douaneoplossingen. Met 500 douanespecialisten en 100 Brexit experts, een brede geografische dekking via vele kantoren op logistieke hotspots, helpt Customs Support een breed scala aan klanten met hun Europese douanezaken.

Met de verdere integratie van Freshport breiden we ons dienstenportfolio uit met veterinaire keuringen en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Freshport, gevestigd op Luchthaven Schiphol, is volledig ingericht om de keten van bederfelijke en houdbare producten voor menselijke consumptie en levende dieren die naar de EU worden verscheept te faciliteren met veterinaire keuringen. De Freshport faciliteiten zijn state-of-the-art en voldoen aan de laatste, strenge regelgeving. Met meerdere samenwerkingsverbanden met grondafhandelingsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, veterinaire autoriteiten, expediteurs en importeurs hebben wij korte doorlooptijden inclusief de juiste opslagcondities. Freshport staat bekend om haar hoge mate van dienstverlening. Een perfecte match met Customs Support.

U blijft contact houden met uw contactpersoon, deze is te bereiken via voornaam.achternaam@customssupport.com. Naast uw contactpersoon krijgt u toegang tot de kennis en ervaring van alle Customs Support collega’s.

Customs Support biedt naast douane activiteiten meer diensten aan zoals consultancy, fiscale vertegenwoordiging en gasmetingen. Bekijk ook dit overzicht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!”.