De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

De Jong Koeriers
Freek Visch: “Wij vinden efficiëntie en snelheid belangrijk. Doordat wij hierdoor het papierwerk al vooraf kunnen aanmelden, en ook gelijk kunnen zien of alles de juiste status heeft, waardoor de wachttijden op Schiphol verkort kunnen worden en er meerdere trailers per chauffeur aangeleverd kunnen worden, is dit ideaal. Het is natuurlijk fijn om niet meer in de rij te hoeven staan om je papierwerk te laten doen om vervolgens weer in de rij te gaan staan om gelost te mogen worden. Dus:  * minder wachten * minder papier * meer cargo per chauffeur * betere controle op papieren en coördinatie van de vracht * meer omzet voor alle partijen “

Freek Visch tekent de Best Effort verklaring voor De Jong Koeriers

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.