De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

Cargo Screeners
Pieter van Dijk: “Cargo Screeners steunt dit project om zo bij te dragen aan de snelle maar veilige afhandeling van export luchtvracht.”

Pieter van Dijk tekent de Best Effort verklaring voor Cargo Screeners


D-Scan
Danco van der Ley: D-Scan BV werkt al jaren met eigen digitale security declarations. Onze relaties zijn hier positief over. Wij staan daarom ook volledig achter de invoering van Digitaal Vooraanmelden en ondersteunen dan ook dit initiatief.

Danco van der Ley tekent de Best Effort verklaring voor D-Scan


PMT Aviation
Ron van der Wal: “PMT Smart Point wil niet de ontbrekende schakel zijn in het project Digitaal Vooraanmelden van het Smart Cargo Mainport Program en wil daarom ook van harte een Best Effort verklaring ondertekenen om te laten zien dat we hierbij aansluiten.”

Ron van der Wal tekent de Best Effort verklaring voor PMT Aviation

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.