De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol gaan vanaf januari 2021 werken met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.


CEVA Logistics

Richard van Kuilenburg: “ CEVA Logistics is altijd opzoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan een veiligere en efficiëntere supply chain. Het smart cargo mainport program sluit daar perfect op aan, daarom draagt CEVA Logistics graag bij aan dit project. Alleen samen kunnen we de wereldwijde positie van mainport Schiphol versterken!”

Richard van Kuilenburg tekent de Best Effort verklaring voor CEVA Logistics


Remiro Freight Services B.V.          

Guus Teeuwen: “Wij vinden het belangrijk om de wachttijd te kunnen verkorten bij de loodsen, omdat die op bepaalde momenten langer kunnen zijn dan gebruikelijk. Daarom steunen wij dit project, om zowel de aanlevertijd te versnellen als om papierloos te gaan werken.”

Guus Teeuwen tekent de Best Effort verklaring voor Remiro Freight Services B.V.


UPS SCS Freight Forwarding
Cetin Bavkir: “We believe that the best effort project reduces the waiting time of our export deliveries. Furthermore, we trust that this project also improves our global business. This through serving the logistics needs of customers, offering excellence and value in all we do.  Moving our world forward by delivering what matters!”

Cetin Bavkir tekent de Best Effort verklaring voor UPS SCS Freight Forwarding

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.