Blue Water Shipping
Bob Tisserand: “ Wij zijn al een tiental jaren actief met initiatieven zoals E-link en E-AWB, omdat wij menen dat dit de weg is die wij als industrie moeten gaan. Daarom tekenen ook wij de Best Effort verklaring. Het digitaliseren brengt ontegenzeggelijk problemen met zich mee, dat valt niet te ontkennen,  maar waar een wil is, is een weg. Het brengt niet alleen voordelen voor ons als bedrijf, maar ook voor ons allen.  Blijven doorgaan op de manier zoals we nu gewend zijn kan eigenlijk niet meer. Na jaren van “polderen”, heeft de harde realiteit ons nu dan ingehaald en is het jammer genoeg al 1 minuut voor twaalf. “Time to change”, geldt nu ook voor onze business. We kunnen het en we gaan het doen, met elkaar, en uiteindelijk toch ook voor elkaar als onderdeel van ………. “Amsterdam Cargo hub, the best choice, fast and efficient”.”

Bob Tisserand tekent de Best Effort verklaring voor Blue Water Shipping

De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.