AURiX is lid geworden van ACN en uw inkooppartner op het gebied van het leasen van personenauto’s en bussen. Leden van ACN profiteren van gunstigere condities (lagere prijs en betere voorwaarden).

 1. AURiX helpt ACN-leden bij het maken van de beste keuze bij het aanschaffen van een leaseauto en/of bus.
 2. AURiX is geen leasemaatschappij, maar een onafhankelijk adviseur/bemiddelaar bij het contracteren van leaseauto’s. AURiX is het grootste inkoopcollectief voor leaseauto’s in Nederland. Ruim 250 bedrijven kopen hun leaseauto’s in via AURiX. Hierdoor krijgt u lagere leasetarieven én betere voorwaarden. AURiX heeft volumekortingen bedongen bij zowel leasemaatschappijen als importeurs en dealers.
 3. Indien een lid van ACN een leaseauto zoekt zorgt AURiX voor de beste deal. Het lid geeft aan welke auto zij willen leasen (middels een dealer offerte of een online configuratie van de website van het betreffende merk), geeft door hoe lang ze de auto willen rijden (bv 48 mnd) en hoeveel km per jaar  wordt verwacht  dat de auto gaat rijden (bv 30.000 km/jr.) AURiX verzorgt binnen 48 uur minstens 3 offertes, tegen gelijke voorwaarden en laat zien welke leasemaatschappij het beste aanbod heeft.
 4. Naast hele scherpe tarieven is er nog een reden om gebruik te maken van de inkoopkracht van AURiX. Zij hebben de Algemene Voorwaarden (condities) van de leasemaatschappijen verbeterd. Te denken valt aan:
  1. Meer- minder kilometers worden verrekend tegen hetzelfde tarief;
  2. Een raster  dat vooraf volledige transparantie biedt bij contractafwijkingen (looptijd en/of kilometrage). Dus geen verassingen meer gedurende de looptijd van het contract.
  3. Bij schades aan het eind van de looptijd wordt alleen het eigen risico doorbelast in plaats van de volledige reparatie kosten
  4. Boetevrij voortijdig inleveren van leaseauto’s als medewerkers bijv. uit dienst gaan.
 1. Samengevat is het voordeel voor ACN-leden:
  1. Goedkoper: Scherpere leasetarieven door mee te liften op het inkoopvoordeel van AURiX en het ACN-collectief, met een gemiddelde besparing van € 65 per auto per maand.
  2. Betere voorwaarden
  3. Gemakkelijker: Ondersteuning bij het besteltraject door één vast aanspreekpunt.

AURiX wil ACN-leden een gratis benchmark aanbieden m.b.t. inkoopbeleid leaseauto’s en leaseregeling.

Klik hier voor de website van Aurix