Agility B.V.
Michel Zomerdijk, Air Export Manager: “Wij tekenen de Best Effort verklaring omdat wij van mening zijn dat digitalisering de enige manier is om vooruit te komen en door gebruik te maken van de geboden innovaties wij allen ook tijdwinst zullen behalen hetgeen positief is voor de klant, de medewerkers en afhandelaren. Digitalisering gaat niet zonder slag of stoot en er zijn genoeg uitdagingen waarbij klanten vaak nog traditioneel de vrachtbrief beschouwt als een opdracht formulier echter ondersteunen wij het project om er met zijn allen sterker uit te komen en een goed georganiseerde community te blijven.”

Michel Zomerdijk tekent de Best Effort verklaring voor Agility B.V.

De afhandelaren op Amsterdam Airport Schiphol werken vanaf januari 2021 met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Doel van de digitalisering is het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiënter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

Wilt u ook aan de slag? Of heeft u een opfriscursus nodig? Neem dan contact op met ons of Cargonaut en wij helpen u (weer) op weg.