Pharma Kick-Off Meeting

Home-Pharma Kick-Off Meeting

augustus, 2015

20aug09:0011:00Pharma Kick-Off Meeting

Event Details

Op donderdag 2 juli organiseerde ACN samen met Schiphol Group en verladersorganisatie EVO een speciale Pharma Dag in het Hyatt hotel in Hoofddorp. Aanleiding hiervoor was enerzijds het gegeven dat de pharma logistiek “booming” is in de luchtvrachtindustrie en anderzijds dat Nederland daarvan te weinig profiteert in vergelijking met de ons omringende landen. In deze mail geven we een update van de laatste stand van zaken.

Donderdag 16 juli is er een kleine pre-kickoff meeting geweest waarin de eerste contouren voor de pharma strategie zijn opgezet. Uiteraard is het lastig om in deze vakantie periode een goede representatieve groep te vormen waarmee verder gewerkt kan worden. Het voorstel is om donderdag 20 augustus om 9.00 uur de kick-off meeting plaats te laten vinden. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

Om een goede inventarisatie te maken waar de bedrijven op Schiphol staan willen wij u vriendelijk verzoeken om de Pharma vragenlijst in te vullen. Deze vindt u hier. Op basis van deze gegevens kunnen wij alvast met gerichte oplossingsrichtingen aan de slag.

Zoals al eerder naar voren kwam tijdens de pharma dag; het is tijd voor actie! Echter is uw inbreng van groot belang. Mocht u willen deelnemen aan de kick-off meeting dan kunt u dit laten weten middels een reply op deze mail.

Mocht u vragen of suggesties hebben dan kunt u deze mailen naar info@acn.nl. Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

more

Time

(Donderdag) 09:00 - 11:00

Location

ACN Vergaderzaal

Flamingoweg 13, 1118 EE SCHIPHOL