Kenniscafé voor de vrachtlogistieke sector

Home-Kenniscafé voor de vrachtlogistieke sector

februari, 2017

22feb16:0020:00Kenniscafé voor de vrachtlogistieke sector

Event Details

Circulaire economie als winststrategie
Graag nodigen wij u en uw mensen uit voor deelname.

De Circulaire economie vraagt om nieuwe vormen van waarde-creatie
Het thema circulaire economie is regelmatig in het nieuws. Dit onderwerp vereist nieuwe manieren van ondernemen en waardecreatie. Vele (grote) bedrijven gebruiken dit als stimulans voor hun innovatieprocessen. Hoe kunnen de vrachtlogistieke bedrijven profiteren en meer winst genereren vanuit een circulaire gedachte?

De Hogeschool Inholland organiseert, in samenwerking met ACN en Schiphol Group, een kenniscafé over hoe bedrijven winstgevend kunnen innoveren in een circulaire economie. Met als centrale vraag: Hoe kan uw organisatie profiteren van de circulaire economie?

Kenniscafé met inleidingen door:
1) Breytner met zero emission transport &
2) Jan Dexel, Ministerie van Economische zaken, subsidies voor circulair ondernemen

Het kenniscafé gaat uit van het eenvoudige principe dat nieuwe inzichten vooral ontstaan vanuit het voeren van een actieve, gerichte en creatieve dialoog in een prettige omgeving. Marie-José en Jeroen Baartmans, Managing Directors van Breytner (‘zero emission’ en toekomst-bestendige vrachtdistributie) en Jan Dexel, Sr. beleidsadviseur van het Ministerie van Economische Zaken verzorgen een prikkelende inleiding op het onderwerp. Dr. Donald Ropes, Drs. Giovanni Douven en Dr. Han van Kleef van het Business Research Centre van Inholland faciliteren het kenniscafé.

Datum, tijd, locatie en aanmelden: Woensdag 22 februari 2017, Schiphol

Het kenniscafé vindt plaats op woensdag 22 februari 2017 bij ‘The Grounds’ op Schiphol-Oost. De ontvangst is om 16.00 uur met koffie/thee. Het kenniscafé start om 16.15 uur en duurt tot 20.00 uur met om 18:00 een lichte tapasmaaltijd. De toegang is gratis. U kunt aanmelden tot uiterlijk 19 februari 2017 via de link op deze pagina. U ontvangt tijdig een bevestiging van uw registratie, met de praktische informatie.

Vervolg:

Deelnemers ontvangen een verslag van de bijeenkomst. De uitkomsten worden gebruikt in een onderzoek: ‘innoveren met nieuwe verdienmodellen gericht op een circulaire economie’ Dit kenniscafé is het derde van een serie met het thema circulaire economie.

Vragen: 06-15279873 (Giovanni Douven)

more

Time

(Woensdag) 16:00 - 20:00

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant