Grote veranderingen in de logistiek: klaar voor de toekomst? | Lunchsessie

Home-Grote veranderingen in de logistiek: klaar voor de toekomst? | Lunchsessie

Grote veranderingen in de logistiek: klaar voor de toekomst? | Lunchsessie

20sep11:3013:00Grote veranderingen in de logistiek: klaar voor de toekomst? | Lunchsessie

Event Details

Een toenemend tekort aan personeel, steeds verder voerende digitalisering, het verandert de logistieke processen, misschien niet direct morgen maar wel in de (nabije) toekomst.

Wat betekent dat voor jouw bedrijf en (toekomstige) medewerkers? De Logistieke Vakschool, onderdeel van het ROC van Amsterdam, wil het onderwijsprogramma voor logistiekers goed afstemmen met de praktijk om te zorgen dat iedereen die straks met een diploma van school af komt, ‘klaar’ is voor de toekomst. Daar zijn de bedrijven hard bij nodig: welke eisen stel jij aan personeel en welke veranderingen ziet jouw bedrijf op zicht af komen?

Wil je deelnemen aan de inspiratiesessie over dit onderwerp op 20 september van 11.30 tot 13.00 uur? Meld je aan via dit aanmeldformulier

Het is een fysieke bijeenkomst bij de Logistieke Vakschool, Diamantlaan 29 in Hoofddorp en inclusief lunch. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Air Cargo Netherlands, Luchtvaart Community Schiphol en De Logistieke Vakschool/MBO College Airport. Het programma ontvang je uiterlijk 16 september 2022.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen maar wil je wel op de hoogte blijven? Dit kun je ook laten weten in het bovenstaande formulier. Weet je anderen voor wie deze bijeenkomst interessant kan zijn? Stuur de uitnodiging graag door!

more

Time

(Dinsdag) 11:30 - 13:00

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant