Conferentie Douane-Bedrijfsleven

Home-Conferentie Douane-Bedrijfsleven

maart, 2017

10mar13:0016:30Conferentie Douane-Bedrijfsleven

Event Details

Welke grote handels- en douane onderwerpen komen op u af?

Het Overleg-Douane Bedrijfsleven (ODB) organiseert op 10 maart 2017 voor het eerst een evenement waar de samenwerking tussen de Douane, Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), bedrijfsleven en wetenschap centraal staat. In het gebouw van de Erasmus Universiteit van Rotterdam bieden de deelnemers aan het ODB u de kans om rechtstreeks mee te praten over hoe het bedrijfsleven en de douane nog beter kunnen samenwerken. Dit evenement mag u als leidinggevende (bijv. directielid, logistiek- export- of compliance manager) in de logistiek niet missen!

Programma
Onder leiding van dagvoorzitter Arthur van Dijk (TLN) bieden we u een veelzijdig programma. In het eerste plenaire deel wordt het belang van handelsakkoorden en de huidige samenwerking tussen douane en bedrijfsleven besproken. Het tweede deel van het programma bestaat uit break-out sessies, gericht op diverse actuele onderwerpen. Meer inhoudelijke informatie over het programma vindt u op de evenementen pagina.

Aanmelden
Wilt u ook een beter inzicht hoe handelsakkoorden u commerciële kansen bieden? Of bent u op zoek naar een beter beeld van grote handels- en douane onderwerpen die relevant zijn of gaan worden voor uw organisatie? Meld u dan direct aan! U krijgt de kans om rechtstreeks mee te praten over hoe het bedrijfsleven en de douane nog beter kunnen samenwerken.

Wij zien uit naar uw komst.

more

Time

(Vrijdag) 13:00 - 16:30 Amsterdam

Location

Erasmus Universiteit Rotterdam

Geef een reactie